• Budgetverblijven
  • Verblijfscentrum

Het Domein van Mozet, in een van de mooiste dorpen van Wallonië, stelt gezellige ruimten ter beschikking van zowel gezinnen als bedrijven.

Troeven:

  • In een van de mooiste dorpen van Wallonië
  • 6 zalen met 15 tot 35 plaatsen, 2 grote zalen met een capaciteit van 130 plaatsen
  •  Kasteelhoeve in een van de mooiste dorpen van Wallonië

Het Domein van Mozet is een oude kasteelhoeve die zijn ontvangstzalen ter beschikking stelt. De maximale ontvangstcapaciteit is 130 plaatsen. Zowel voor gezinnen als bedrijven is de oude kasteelhoeve van Mozet een gezellige locatie, die perfect geïntegreerd is in een van de mooiste dorpen van Wallonië.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Aantal personen : van 1 tot 140 personen

Gesproken talen

Frans

Diensten

Animatie - Externe catering - Interne catering

Activiteiten

Natuurklassen - Fietsen

Voorzieningen

Lift - Barbecue - Cafetaria - Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Parking - Restaurant