• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

De Kasteelhoeve van Laval telt 5 compleet verschillende gîtes die samen plaats bieden aan maximaal 40 personen. Het Kasteel organiseert ook een reeks erg leuke activiteiten.

In detail:

  • In het hart van het natuurpark van de 2 Ourthes
  • 5 aparte gîtes
  • Seminarie in het groen

In het hart van het natuurpark van de 2 Ourthes bevindt zich de Kasteelhoeve van Laval met 5 volledig verschillende gîtes.

Het Kasteel heeft een ontvangstcapaciteit van 40 personen. Het domein organiseert originele en dynamische seminaries.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Aantal personen : van 6 tot 8 personen

Aantal kamers : 3

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Activiteiten

Zwembad - Sauna

Voorzieningen

Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Open haard of houtkachel - Tuin - Spellen - Wasmachine - Vaatwasser - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Niet-roker - Parking - Paardenstalling - Privé-sanitair - Droger - Televisie - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren toegelaten