• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

Aux Fleurs des Champs, nabij Ferrières, is een oude stenen boerderij die luxueus werd opgeknapt. Een perfecte combinatie van moderniteit en landelijkheid.

Troeven:

  • 2,5 km van de autoweg E25
  • Seminariezalen voor max. 25 personen en gastronomische maaltijden, jacuzzi
  • Oude stenen boerderij, incentives mogelijk

Deze fraai gerenoveerde oude boerderij op slechts 2,5 km van de autoweg E25, biedt verschillende seminariezalen voor max. 25 personen. Gastronomische maaltijden, jaccuzi en sauna zijn ook beschikbaar. In dit juweeltje van de natuur kunnen incentives worden gehouden in een landelijk decor. Comfort en een gevoel van even helemaal weg te zijn, gegarandeerd.

COVID-19 : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Aantal personen : van 28 tot 30 personen

Aantal kamers : 11

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Interne catering

Activiteiten

Wellnesscenter - Golf - Jacuzzi - Sauna - Fietsen

Voorzieningen

Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Open haard of houtkachel - Tuin - Wasmachine - Vaatwasser - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Didactisch materiaal ter plaatse - Babymateriaal - Parking - Privé-sanitair - Droger - Telefoon - Televisie - Afgesloten terrein - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren toegelaten