• Incentive idee
  • Culinaire teambuilding

Op zoek naar een originele activiteit in Wallonië? Discover Belgium organiseert een Pub Tasting Tour die u een resem heerlijke Waalse bieren laat proeven.

Deze teambuildingactiviteit laat u enkele van de meest opmerkelijke cafés en bars ontdekken samen met een bierexpert. Deze echte 'oenoloog' van het bier vertelt u dorstlessende verhalen over de typische cafés van de stad en licht de specifieke kenmerken toe van de karakteristieke bieren en lokale brouwerijen. Naast de gerenommeerde trappistenbieren en de bekende grote namen, zijn de microbrouwerijen volop in ontwikkeling. Hun producties zijn elke keer weer een nieuwe ervaring. Proef ze bij een maaltijd, het aperitief of een avondevent.

De leukste bistro's

De bistro's ontdekken is een van de prettigste manieren om een stad te verkennen, zeker in combinatie met bierdegustaties! Deze originele activiteit is ideaal voor groepen die een bijzondere ervaring willen opdoen.

Een heel gemoedelijke teambuildingactiviteit om de goede sfeer binnen het team nog te versterken.

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.