• Incentive idee
  • Challenge/teambuilding

Het aanzicht van de stad Luik is aanzienlijk veranderd terwijl haar historische parels nog beter tot hun recht komen. Discover Belgium zorgt ervoor dat uw medewerkers dit originele bezoek erg op prijs zullen stellen. 

Met haar nieuwe station ligt de stad Luik dichter dan ooit bij Brussel, Parijs, Londen, Amsterdam, Keulen en Frankfurt. Deze spectaculaire en futuristische creatie van de beroemde Catalaanse architect Santiago Calatrava belichaamt een vrouw die tegen de heuvel achter haar aanleunt. Het is een toegangspoort tot de stad die de dialoog tussen de deelnemers van uw tocht zeker zal stimuleren.

Na de moderniteit, de charme

Na het bezoek aan deze architectonische parel komt u de oude stad binnen. De route volgt de Maas die van zuid naar noord door Luik kronkelt. U laat uw teams ook kennismaken met de beboste heuvels rond de Cité Ardente en de typische oude wijken, die haar een heel bijzondere charme geven.

Dit atypische bezoek aan Luik geeft uw evenement een verleidelijke boost!

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.