• MICE-organisator
  • Meeting & incentive organisator
  • Sport & outdoor organisator

Op zoek naar een creatieve invulling van uw incentives? Sem'On Business werkt uw teambuildings en family days van A tot Z voor u uit!

Sem'On Business bedenkt de meest uiteenlopende activiteiten voor uw teambuildings, incentives en family days in de buurt van de hoofdstad.

Teambuildings

Sem’On Business heeft een hele reeks leuke en ludieke activiteiten om de relaties tussen de medewerkers van een team te versterken. Hieronder vindt u alvast enkele voorbeelden.

Incentives

Wilt u met uw bedrijf een relax dagje of personeelsfeest organiseren? Naargelang van uw doelstellingen, budget en voorkeuren, stelt Sem’On Business u passende activiteiten, locaties en cateringmogelijkheden voor uw event voor.

Family days

Sem’On Business laat u kiezen uit diverse thema’s voor een onvergetelijke family day die het gevoel ergens bij te horen vergroot en uw medewerkers zal inspireren en motiveren.

Meetings en seminaries

Sem’On Business zorgt in samenwerking met betrouwbare partners voor een kwaliteitsservice tijdens al uw meetings en seminaries.

  • Vertaaldienst
  • Multimedia-infrastructuur
  • Catering enz.

Sem'On Business verbetert de werksfeer en vergroot de samenhang tussen uw teams, met originele activiteiten en een uitstekende service!

De schat van het kasteel, teambuilding in de kastelen van Wallonië

De deelnemers kunnen de kastelen van Wallonië leren kennen door middel van een schattenjacht. Deze activiteit is geschikt voor 20 tot 250 deelnemers....

Terlinden 105,1785Merchtem
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands