pdf

Het circuit van Spa-Francorchamps, het mooiste circuit ter wereld

  • F1-circuit van Spa Francorchamps, een dag in poleposition
  • Rondleiding en ontdekking
  • Motorsporten

Het Circuit van Spa-Francorchamps biedt u een volstrekt uniek kader voor uw vergaderingen, workshops en teambuildingactiviteiten, midden in de Ardense bossen.

Zin in een origineel event? Wilt u een blijvende indruk maken? Afspraak dan op het mythische circuit van Spa-Francorchamps. Tijdens uw evenement kunt u genieten van het circuit dat wereldwijd bekend staat om zijn prachtig parcours en zijn fascinerende races.

Het serviceteam heeft de nodige ervaring met het organiseren van grote evenementen en stelt die knowhow ten dienste van uw bedrijf of van particulieren. Denk aan seminaries, bruiloften, beurzen, teambuilding of nieuwjaarsrecepties, voor 5 tot ... enkele honderden personen.

Het circuit beschikt ook over een zeer ruim aanbod vergaderzalen, presentatie- en onthaalruimten van 50 tot 600 m².

Zorg voor een blijvende herinnering

Voor uw activiteiten op en buiten de piste heeft u de keuze uit verschillende formules om uw medewerkers of klanten onvergetelijke herinneringen te bezorgen.

  • Beleef uw eerste race-ervaring op het circuit (tussen 10 en 300 deelnemers). Een uniek moment! Hou u vast voor twee ronden op het circuit in een wagen met 310 pk en met een professionele piloot achter het stuur. Sensatie gegarandeerd en veilig!
  • Een rondleiding achter de schermen: in zowat anderhalf uur neemt een meertalige gids uw collega's, klanten en partners mee naar plaatsen die meestal niet toegankelijk zijn. Naar de paddocks, de perszaal, de luidsprekercabines en zelfs het podium en de Race Control Room!
  • Een teambuildingactiviteit kan worden georganiseerd volgens uw wensen, in de uitzonderlijke omgeving van het circuit met zijn prachtige natuur.

Meer informatie of verduidelijking nodig? Neem contact met ons op

Prijs

Individueel

€ 11,5
€ 7,5
€ 11,50/volwassene en € 7,50/kind
Les informations que vous obtiendrez vous sont données à titre indicatif. Renseignez-vous avant votre départ directement auprès des attractions, musées ou du prestataire, organisateur de l'activité qui vous intéresse.