pdf

Golden Lakes, een seminariecentrum in een oase van groen

Langs de oevers van het meer La Plate Taille biedt het seminariecentrum van de Meren van l'Eau d'Heure u een authentieke en buitengewone natuurlijke werkomgeving.

Het seminariecentrum bevindt zich op een site van een unieke schoonheid die zijn gelijke niet kent in België. De grote glasramen bieden vanuit elke hoek een prachtig zicht op het meer. Een originele en verfrissende werkomgeving die zuurstof geeft aan de ideeën. Makkelijk bereikbaar vanuit de grote Belgische steden en op minder dan 30 min rijden vanuit de luchthaven Brussel-Zuid.

Een flexibele en modulaire ruimte

Deze locatie verenigt door haar ligging en uitgebreide infrastructuur alle essentiële troeven voor het welslagen van een professioneel event op maat. Ze past zich volkomen aan uw vereisten, wensen en budget aan.

  • Een seminariecentrum dat plaats biedt aan maximaal 600 personen, volledig aanpasbaar en naar eigen inzicht te wijzigen.
  • Een hightechruimte uitgerust met de nieuwste technologieën: beveiligde wifi, domotica, geïntegreerde audio en video, ... om te voldoen aan de eisen van zakenklanten.
  • Een 4-sterren Best Western Plus-gecertificeerd hotel en volledig uitgeruste villa's voor uw residentiële seminaries.
  • Een kwalitatieve cateringdienst die voldoet aan de verwachtingen van de klant. Een essentiële troef voor het succes van uw seminaries, congressen en studiedagen.
  • Het Domein van de Meren van l'Eau d'Heure biedt bovendien een breed scala aan watersport-, wandel-, culturele en sportactiviteiten voor uw teambuilding.

Graag meer info? Neem dan contact met ons op

Les informations que vous obtiendrez vous sont données à titre indicatif. Renseignez-vous avant votre départ directement auprès des organisateurs de l'événement qui vous intéresse.