pdf

Cultuur en lekker eten in Namen

  • Challenge/teambuilding

Namen is de hoofdstad van Wallonië en een van de meest fascinerende steden van ons land. Discover Belgium laat u deze diverse stad op een heel originele manier verkennen.

De steegjes van de Waalse hoofdstad barsten van de charme en er zijn tal van restaurants. Met Discover Belgium komt u erachter dat Namen even lekker als vreemd is.

Nameloos ontdekkingsplezier

Namen heeft niet alleen een Citadel die uitkijkt op de stad, ze is een vat vol verrassingen. De stad heeft tal van sporen van haar historische verleden bewaard en is tegelijk een studentenstad die goed verankerd is in het heden. Er vinden heel wat evenementen plaats, zowel folklore als cultuurevents.

Onder begeleiding van een ervaren gids ontdekt u de geheimen en anekdotes van de stad en trekt u van de ene tafel naar de andere. Tijdens een unieke culinaire tocht passeren voorgerecht, hoofdgerecht en dessert in drie zorgvuldig geselecteerde restaurants de revue.

Laat u verleiden door een minder alledaags Namen en bezorg uw teams een geweldige teambuildingervaring!

Organisatoren

Les informations que vous obtiendrez vous sont données à titre indicatif. Renseignez-vous avant votre départ directement auprès des organisateurs de l'événement qui vous intéresse.