pdf

Bouw uw kart en suis naar de finish in 'The Race'

  • Challenge/teambuilding

The Race is een kartingconcept uitgedacht door Event Masters Wallonie. Het gaat trouwens niet zozeer om een race maar om de bundeling van individuele talenten ten dienste van een team.

De deelnemers aan deze dag ontwerpen een kart, bouwen hem zelf en zorgen voor de gepaste versiering. Als het vehikel klaar is, racen ze ermee tot de eindmeet. Maar snelheid alleen volstaat niet om te winnen. Vier criteria worden in aanmerking genomen:

  • originaliteit
  • stevigheid
  • decoratie
  • snelheid

Elke renstal zal dus al zijn talenten moeten benutten in deze kartrace out of the ordinary, bedacht door Event Masters Wallonie voor uw teambuilding.

Een sterkere en leukere kart

De aankoop van het basismateriaal neemt meteen een grote hap uit het startbudget dat de teams ontvangen. De teams gaan ook een hele reeks uitdagingen aan. Hoe meer ze er daarvan winnen, hoe meer stukken ze in de winkel kunnen kopen. Met die toevoegingen kunnen ze hun kart versterken, verfraaien of personaliseren.

Meer dan een snelheidswedstrijd

Elke kart mag vier testrondes doen. Van twee rondes wordt de tijd opgemeten. Als de snelheid matig is, kan de strategie worden omgebogen naar een vehikel met karakter. Maar opgelet, iedereen wil winnen.

Wat wordt de winnende strategie? Snelheid, durf of excentriciteit? De champagne zal in elk geval vloeien voor de winnaars.

Meer informatie of verduidelijking nodig? Neem contact met ons op

Les informations que vous obtiendrez vous sont données à titre indicatif. Renseignez-vous avant votre départ directement auprès des organisateurs de l'événement qui vous intéresse.