pdf

Annapurna Consult, uw eventorganisator in Waals-Brabant

  • Annapurna Consult, evenementenorganisatie in Nijvel

Als pionier van de Escape Games innoveert Annapurna Consult opnieuw met The Sphere. Zet een creatieve mastermind aan het werk voor uw teambuildingactiviteiten.

Dit bedrijf beschikt na zowat 20 jaar ervaring met het creëren van teambuildingconcepten, over een goedgevulde catalogus. Voor uw incentives in Waals-Brabant heeft u de keuze tussen binnen- of buitenactiviteiten. Twee escape games zijn alvast bijzonder populair; 'The Cube' en  The Sphere' moet u zeker 'ns uitproberen.

Een onfeilbare verbeeldingskracht

Bedrijfsleiders Patricia Anis en Thibaut Nève hebben de krachten gebundeld met een team van professionele acteurs om al uw evenementen te verlevendigen.

U beschikt zo over een complete en hoogwaardige service. Uw bedrijf heeft bovendien de zekerheid dat het kan profiteren van originele ideeën die perfect bij uw bedrijf passen. Alles om de harten van uw medewerkers te veroveren.

Annapurna Consult creëert samen met u een onvergetelijke ervaring om de vaardigheden te versterken die voor een betere samenwerking zorgen. Uw voordelen? U zorgt voor een klimaat van vertrouwen en een sterkere samenhang tussen uw teamleden. Dat zijn twee essentiële elementen om uw doelstellingen te bereiken en uw projecten te realiseren.

Meer informatie of verduidelijking nodig? Neem contact met ons op

Les informations que vous obtiendrez vous sont données à titre indicatif. Renseignez-vous avant votre départ directement auprès des organisateurs de l'événement qui vous intéresse.