pdf

OFF Meeting, een atypisch seminariecentrum in Waals-Brabant

OFF Meeting beschikt over de meest innovatieve technologie, aangepast aan uw behoeften en vormt het perfecte kader om de ideeën te laten rijpen.

Dit atypische seminariecentrum in Waver, vlakbij de luchthaven Brussels Airport, is een uitzonderlijke omgeving voor uw bedrijfsevenementen, teambuildingactiviteiten, incentives en workshops.

U vindt er 13 themazalen, uitgerust met de nieuwste technologie en omgeven door ontspannende natuur. De zalen zijn flexibel, kunnen worden aangepast aan uw behoeften en bieden plaats aan maximaal 300 personen.

De teams van het seminariecentrum staan u bij om van uw evenement een succes te maken.

Wees welkom

In de OFF Meeting is het onthaal altijd hartelijk. De sfeer van de 9 kamers en 2 suites heeft als motto: Home Sweet Home. U kunt korte of lange verblijven plannen en beschikt over een aparte toegang voor u en uw gasten.

Naast een adembenemend uitzicht op een beschermd natuurgebied, kunt u de uitgebreide faciliteiten van het geïntegreerd restaurant benutten. Het wordt een verblijf waar u kunt genieten van gezond en lokaal eten dankzij het 'van de tuin tot op het bord'-concept.

Exclusief, gastvrij en innovatief zijn de sleutelwoorden van uw ervaring in het OFF Meeting seminariecentrum.

Meer informatie of verduidelijking nodig? Neem contact met ons op

Les informations que vous obtiendrez vous sont données à titre indicatif. Renseignez-vous avant votre départ directement auprès des organisateurs de l'événement qui vous intéresse.